Brun saus til rødt kjøtt

Denne sausen smaker godt til det meste av rødt kjøtt, som storfe, svin og lam. Oppskriften er passe til 4 personer.

1 ss smør

1 finhakket løk

1 pk strimlet aromasopp

1 boks rømme

1/3 ltr fløte

1 ss paprikakrydder

3 ss soyasaus

2 ss ketap manis

2 ss fond (enten kalv, okse, lam el. høne, avhengig av hva du skal bruke sausen til) 

Salt og pepper

Brun sopp og løk i smøret. Tilsett resten av ingrediensene og la det koke til passe sausekonsistens. Smak til med salt og pepper og ev. mer ketap manis om det trengs sødme.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg