Maten fra Myanmar er spennende og smaksrik. De blander smaker fra flere av landene rundt seg. Her har jeg laget tunfisk med deilige smaker av Myanmar.
Marinade:
0,5 ts gurkemeie
1 ts chilipulver
0,5 ts kanel
0,5 ts allehånde
1 ts salt
3 ss olje
6 stk finhakket sjalottløk
2,5 cm ingefær
2 fedd hvitløk, presset
1 stk finhakket, rød chili
2,5 ts garam masala
Saften av 1 lime
Bland ingrediensene til marinaden i en bolle. Legg i tunfiskbiffene og gni inn krydderet. La fisken marinere fra noen minutter og opp til en time og legg dem på grillen i et par minutter på hver side. Dryss over til sesamfrø før servering.
Sever med en deilig salat fra Myanmar, som du finner oppskrift på her:
http://aperitivomat.blogg.no/1502464742_salat_fra_myanmar.html
0 kommentarer