Tunfisk som i Myanmar

Maten fra Myanmar er spennende og smaksrik. De blander smaker fra flere av landene rundt seg. Her har jeg laget tunfisk med deilige smaker av Myanmar.

Marinade:

0,5 ts gurkemeie

1 ts chilipulver

0,5 ts kanel

0,5 ts allehånde

1 ts salt

3 ss olje

6 stk finhakket sjalottløk

2,5 cm ingefær

2 fedd hvitløk, presset

1 stk finhakket, rød chili

2,5 ts garam masala

Saften av 1 lime

Bland ingrediensene til marinaden i en bolle. Legg i tunfiskbiffene og gni inn krydderet. La fisken marinere fra noen minutter og opp til en time og legg dem på grillen i et par minutter på hver side. Dryss over til sesamfrø før servering.

Sever med en deilig salat fra Myanmar, som du finner oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1502464742_salat_fra_myanmar.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg