Tunfisk som i Myanmar

Maten fra Myanmar er spennende og smaksrik. De blander smaker fra flere av landene rundt seg. Her har jeg laget tunfisk med deilige smaker av Myanmar.

Marinade:

0,5 ts gurkemeie

1 ts chilipulver

0,5 ts kanel

0,5 ts allehånde

1 ts salt

3 ss olje

6 stk finhakket sjalottløk

2,5 cm ingefær

2 fedd hvitløk, presset

1 stk finhakket, rød chili

2,5 ts garam masala

Saften av 1 lime

Bland ingrediensene til marinaden i en bolle. Legg i tunfiskbiffene og gni inn krydderet. La fisken marinere fra noen minutter og opp til en time og legg dem på grillen i et par minutter på hver side. Dryss over til sesamfrø før servering.

Sever med en deilig salat fra Myanmar, som du finner oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1502464742_salat_fra_myanmar.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg