Hvorfor ikke variere fredagstacoen litt, med å lage en velsmakende tacopai?
Paibunn:
150 g smør
3 dl hvetemel
2 ss vann
Elt sammen ingrediensene til bunnen. Kjevle den ut til en sirkel som dekker en form ca. 26 cm i diameter og legg den oppi. Trykk godt opp på kanten. Prikk bunnen med en gaffel. Sett formen kjølig minst 30 minutter. Forstek paibunnen midt i ovnen på 200 grader i ca. 10-15 minutter. Avkjøl.
Paifyll:
400 g karbonadedeig
1 løk
2 paprika, gjerne to farger
1 ss smør til steking
1/2 pose tacokrydder
2 dl crème fraîche
2 dl revet gulost etter ønske
Stek karbonadedeig i stekepannen sammen med hakket løk og finkuttet paprika. Rør inn tacokrydder og crème fraîche. Fordel fyllet i paibunnen.
Dryss over osten og stek paien midt i ovnen i ca. 30-35 minutter til osten er gyllen. Serveres fleks. med salsa, rømme, guaccamole og en frisk salat.