Når jeg har stekt en helt kalkun, blir det alltid rester. Kalkunrester kan brukes til mange slags retter og her er en pytt-i-pannevariant.
Denne oppskriften er passe til 4 personer
2 løk strimler
1 pk bacon i terninger
8 mellomstore, kokte poteter
1 pk. aromasopp eller sjampinjong i skiver
500 g kalkunkjøtt i terninger
4 sammenpiskede egg
Salt og pepper
Stek løken i smør til den er gyllen. Tilsett bacon og sopp og stek videre til alt har fått farge. Tilsett poteter, kalkun og stek på lav varme til alt er gjennomvarmt. Tilsett sammenpisket egg og rør godt. Smak til med salt og pepper.
Serveres med en BBQ-saus eller ketsjup og et godt brød, f.eks. valnøttbrød, som du finner oppskrift på her:
http://aperitivomat.blogg.no/1482916118_.html
6 kommentarer
godt nytt år
så veldig deilig ut, kos deg og nyt første dag for dette året 😀
Takk! Ønsker deg et godt nytt år 😃
Bra tips. Har igjen en del kalkun jeg også, så kanskje dette……Ha et fint år!
Takk! Ønsker deg et godt nytt år 😃
det såg skikkelig godt ut!
Takk! Ønsker deg et godt nytt år 😃