Tunfiskbiff med potetmos og “gremolata”

Jeg er veldig glad i tunfisk. Jeg kan love at den ferske er noe helt annet enn den du får kjøpt på boks. Den ferske har nesten en kjøttaktig konsistens og smaker nydelig.

Beregn 200 – 250 g tunfisk per person. Krydre den med salt og pepper og stek den som en biff. Den skal være litt rosa i midten, så det holder at den stekes 2 minutter på hver side.

Du finner oppskrift på en potetpurè  her:

Perfekt potetpuré – AperitivoMat.no

Jeg har tilsatt en neve finhakket gressløk i tillegg.

Til gremolataen blandes 1 finhakket potte dill, 1 finhakket potte persille og 2 fedd hvitløk med 1 glass kapers og 2 finstrimlede vårløk. Tilsett 2 dl mangoeddik, 1 dl sitronolje og 1 dl olivenolje. Alt røres godt sammen og står og hviler i romtemperatur til fisken og potetmosen er klar.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg