Svinemage med ovnsbakte beter i ovnen

Jeg synes svinemage er en av de bedre stykkene på grisen. Den har mye smak, men trenger en del tid i ovnen for å bli helt mør.

1 løk

1 pakke strimlet aromasopp

2 pakker strimlet betemiks

1,2 kg svinemage

2 laurbærblader

3 dl rødvin

4 ss oksefond

2 dl vann

Salt og pepper

Fordel alle ingrediensene i en ildfast form med svinemagen på toppen. Pakk aluminiumsfolie over og sett den i ovnen på 200 grader i 1 time og deretter 100 grader i 3 timer. Ta av folien, sett opp temperaturen til 200 grader og stek videre til svinemagen har fått fin farge.

Serveres med valgfrie poteter og ovnsbakte beter, som du finner oppskrift på HER.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg