Grillet tunfisk med potetpuré og salsa

800 g tunfisk delt i 4 biffer

1/2 sitron

4 ss sesamfrø

Salt og pepper

Krydre tunfisken med salt og pepper. Hold biffene på høykant og dypp alle sidene i sesamfrøene. Stek dem i 2 minutter på hver side. Drypp over sitron rett før servering.

Tomatsalsa:

5 klasetomater, frøene tatt ut og delt i små terninger

1 finhakket rødløk

1 rød paprika i små terninger

4 ss olivenolje

salt og nykvernet pepper

Saften av 1 lime

1 neve finhakket koriander

Du finner oppskrift på en perfekt potetpuré HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg