Kjøttpudding av hjort

1/2 dl griljermel

1 dl fløte

1 finhakket løk

500 g kjøttdeig av hjort

1 sammenpisket egg

1 ts salt

1 ts pepper

2 pk bacon i skiver

Sett stekeovnen på 150 °C.

Bland griljermel og fløte i en bolle, og la det svelle i 5 minutter. Elt sammen alle ingrediensene utenom bacon.

Legg baconskivene med litt overlapp i en ildfast brødform. La endene henge utover kanten. Fordel deigen i formen. Pakk over baconendene og stek midt i ovnen i ca 40 minutter.

Serveres med brun saus, poteter, stekt sopp og valgfrie grønnsaker, f.eks. blomkål eller bønner.

Du finner oppskrift på gammeldags, brun saus her:

http://aperitivomat.blogg.no/1505452997_gammeldags_brun_saus.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg