De er deilige, saftige inni og sprø utenpå. I tillegg metter de godt.
2 egg
150 g cottage cheese
100 g kesam
150 g havregryn
100 g havremel
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
100-150 g revet ost
150-200 g skinke i små terninger
4 vårløk i strimler
1/2 ts oregano
Visp sammen egg, cottage cheese og kesam. Tilsett bakepulver, salt, oregano, havregryn, havremel, ost, skinke og vårløk. La deigen hvile i noen minutter, før du fordeler den i 8-10 muffinsformer.
Stekes midt i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter, til de har fått en gyllen fin farge. Avkjøl. Matmuffinsene holder seg ferske et par dager i kjøleskap, og de smaker aller best om de blir varmet litt før servering. Kan fryses og tines opp igjen senere.
2 kommentarer
Dette så godt ut! 🙂
Det så godt ut (: