Chimichurri – en litt annen variant

Her har jeg brukt chimichurri over grillet indrefilet av kalv, men den passer fint til alle typer stekt eller grillet kjøtt.

3 ss hvit balsamicoeddik (Olivenlunden 1830)

3 ss god olivenolje

4 fedd hvitløk

½ rødløk

1 fersk rød chilli

1 neve fersk kruspersille

1 neve fersk koriander

1 ss fersk oregano

Saften av ½ lime

Alt finhakkes og smakes til med salt og pepper. Dekk til og la den hvile i romtemperatur til den skal helles over kjøttet

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg