Grillet indrefilet med ovnsbakte perlepoteter, bearnaise og ovnsbakte miniløk

 

Fileten bør ha ligget i romtemperatur i ca. 30 minutter før grilling. Krydre med salt og pepper rett før grilling.  Brun fileten raskt på begge sider. Legg fileten på den øvre rista i grillen og la den kose seg ferdig der. Om du bruker steketermometer, er 60 grader en fin temperatur.

Løken skrelles og bakes i ildfast form med 1 ss olje og 1 ss smør i 2 timer på 150 grader.

Du finner oppskrift på potetene her.

Bearnaissausen finner du oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1500970410_barnaisesaus.html

Severes med valgfrie grønnsaker.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg