Sjokoladeterrin med mørk og hvit sjokolade med friske bær og jordbærcoulis

Du finner oppskrift på mørk sjokoladeterrin her:

http://aperitivomat.blogg.no/1535748581_sjokoladeterrin.html

Den lyse terrinen finner du oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1537680317_hvit_sjokoladeterrin.html

Coulis:

200 g jordbær

50 g melis

1 ss limesaft

Jordbær og melis kjøres med en blender den er en jevn blanding. Smak til med lime og tilsett ev. mer melis. Sil coulisen gjennom en sikt. Sett kaldt til servering.

Pynt med friske bær, urter og noe sprøtt.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg