Reinsdyrfilet med jegersaus

Jeg har valgt å servere med båtpoteter, men du kan gjerne bruke kokte eller potetmos også.

 

200 g reinsdyrfilet per pers

2 ss smør

2 finhakkede løk

1 boks rømme

3 dl fløte

2 pk sopp i skiver

4 ss viltfond

2 ss jegermiks (krydder)

1 dl solbærsirup

Salt og pepper

Løken stekes i en kjele, på lav temperatur i smøret til det har fått fin brunfarge. Mot slutten tilsettes soppen. Tilsett resten av ingrediensene og la det koke i 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Reisdyrfiletene krydres med salt og pepper før de grilles i 2 minutter på hver side.

Serveres med f.eks. blomkål.

Båtpoteter finner du oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1470374416_deilig_reinsdyrbiff_m.html

Du finner oppskrift på en pefekt potetmos her:

http://aperitivomat.blogg.no/1501146244_perfekt_potetpur.html

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg