Reinsdyrfilet med jegersaus

Jeg har valgt å servere med båtpoteter, men du kan gjerne bruke kokte eller potetmos også.

 

200 g reinsdyrfilet per pers

2 ss smør

2 finhakkede løk

1 boks rømme

3 dl fløte

2 pk sopp i skiver

4 ss viltfond

2 ss jegermiks (krydder)

1 dl solbærsirup

Salt og pepper

Løken stekes i en kjele, på lav temperatur i smøret til det har fått fin brunfarge. Mot slutten tilsettes soppen. Tilsett resten av ingrediensene og la det koke i 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Reisdyrfiletene krydres med salt og pepper før de grilles i 2 minutter på hver side.

Serveres med f.eks. blomkål. 

Båtpoteter finner du oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1470374416_deilig_reinsdyrbiff_m.html

Du finner oppskrift på en pefekt potetmos her:

http://aperitivomat.blogg.no/1501146244_perfekt_potetpur.html

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg