Semulepudding

Dette er en av mine dessertfavoritter fra barndommen. Vi fikk den med rød saus, men jeg ville aller helst spise den uten saus. Jeg synes fortsatt den er god og passer ekstra godt som en avslutning på et tradisjonsmåltid.

1 liter melk

90 g semulegryn

1 sammenpisket egg

2 ss sukker

6 mandeldråper

Kok opp melken. Dryss i grynene og rør til det koker. Kok under lokk i 15-20 minutter, til grynene er møre. Avkjøl blandingen litt og rør inn egget. Smak til med sukker og mandeldråper.

Hell puddingen i porsjonsformer, serveringsbolle eller i en form hvis den skal hvelves og avkjøl. Dekk den med lokk eller folie, så det ikke dannes hinne på den.

Server puddingen med rød saus eller moste bær.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg