Steinbit med kreps og hummer- og grønnsakssaus

Denne fiskeretten kan gjerne serveres i finere selskaper. Sausen har en deilig smak av hummer og siden grønnsakene er en del av sausen, er det ikke så mange ting å passe på.

Steinbiten deles i porsjonsstykker, legges i en smurt, ildfast form, krydres med salt og pepper og settes i ovnen på 180 grader i 10 minutter.

Du finner oppskrift på sausen her:

https://aperitivomat.blogg.no/1541771891_hummer_og_grnnsakssaus_til_fisk.html

Legg fisken på tallerkenen, hell sausen over og legg på en krepsehale eller to. Serveres med valgfrie poteter.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg