Grillet indrefilet med ovnsbakte perlepoteter, bearnaise og ovnsbakte miniløk

 

Fileten bør ha ligget i romtemperatur i ca. 30 minutter før grilling. Krydre med salt og pepper rett før grilling.  Brun fileten raskt på begge sider. Legg fileten på den øvre rista i grillen og la den kose seg ferdig der. Om du bruker steketermometer, er 60 grader en fin temperatur.

Løken skrelles og bakes i ildfast form med 1 ss olje og 1 ss smør i 2 timer på 150 grader.

Du finner oppskrift på potetene her.

Bearnaissausen finner du oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1500970410_barnaisesaus.html

Severes med valgfrie grønnsaker.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg