Agurksalat med asiatisk vri

Denne agurksalaten, med asiatisk smak, passer perfekt til mange asiatiske fiskeretter. Den er kjekk å bruke når du skal ha gjester, siden du gjerne kan lage den klar flere timer i forveien og bare sette den på bordet når gjestene kommer.

2 dl vann

1/2 dl eddik

2 ss soyasaus

1 ts reven ingefær

1 ss sukker

1/2 ts pepper

Bland vann, eddik, soyasaus, ingefær, sukker og pepper. Skjær agurken i tynne skiver. Jeg bruker ostehøvel, som gjør det enkelt og skivene blir flotte og jevntykke. Legg agurken i eddikblandingen og la det stå og trekke i kjøleskapet i minimum 1 time.

 

Nå kan du få tilsendt nyheter fra bloggen, ved å melde deg på HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg