Akevittsild

Jeg tror alle liker sild, det gjelder bare å finne den rette sildevarianten. Akevittsild er godt, selv om du ikke liker akevitt også og den er nok faren min sin favorittsild.

Akevittsild

4 kryddersildfileter i passe biter

1 rødløk i tynne ringer

3 ss rapsolje

1 ss sherry

4 ss akevitt

1 ss sukker

Legg sild og løk lagvis i et glass. Rør sammen olje, sherry, sukker og akevitt og hell laken over silden. La blandingen trekke i kjøleskapet over natten. Holdbar i minimum 2 uker i kjøleskapet.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg