Asbjørns tantes marengskake

Asbjørns tantes marengskake minner om verdens beste, men jeg synes den er enda bedre.

5 eggehviter

250 g sukker

3 never (2 kopper) cornflakes

7 dl fløte

1 boks seterrømme

Frukt og bær etter eget ønske f. eks. hermetiske mandariner, frosne skogsbær, druer el. bringebær

Tørre bringebær

Melis

Pisk sukker og eggehviter stivt. Bland inn cornflakes, som knuses i hendene. Helles i papirkledd langpanne. Stek på 150 grader i 1 time. Del bunnen tvers over når den tas ut av ovnen og fremdeles er varm.

Pisk fløten og bland inn rømmen. Bre kremblendingen over den ene bunnen og legg på ønsket frukt/bær. Husk å helle av saften, dersom du bruker frosne bær. Legg den andre bunnen oppa og pynt Asbjørns tantes marengskake med melis og tørka bær.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg