500 g biff
Marinade:
2,5 ss maisenna
2 ss vann
2 ss rapsolje
2,5 ss natron
0,5 ts salt
Bland ingrediensene til marinaden. Biffen deles i tynne strimler og legges i marinaden i 20 min, før den stekes i olje
Saus:
2 ss mørk soyasaus
2 ss lys soyasaus
2 ss oystersaus
1 ss asiatisk fond eller kyllingfond
2 ss ketjap manis
1 ts sesamolje
1 ts ingefærpasta
1 ts hvitløkspasta
2 ss maisenna
Bland ingrediensene til sausen
…..
3 gulrøtter i skiver
1 pk sopp i skiver
1 paprika i strimler
1 boks vannkastanjer
1 boks bambusskudd
1/2 brokkoli i små buketter
1 løk i strimler
2 vårløk i ringer
1 neve ferske bønnespirer (eller fra boks, om du ikke får tak i ferske)
Fres løk og sopp i olje. Bland biff, grønnsaker og saus og la det koke i noen minutter, til sausen er passe tykk. Serveres med ris eller nudler.