Jeg er veldig glad i blåskjell og veldig glad i thaimat, så å kombinere dette, synes jeg blir skikkelig godt.
1 finhakket løk
1 cm revet ingefær
2 finhakkede chili
2 fedd finhakket hvitløk
1 boks kokosmelk
1 boks kokoskrem
1 liten flaske sweet chili dippingsaus
2 kg kontrollerte blåskjell
2 finstrimlede vårløk
1 plante finhakket koriander
Fres løken i litt olje. Tilsett ingefær, chili og hvitløk. Hell på kokosmelk, kokoskrem og sweet chili dippingsaus. Kok opp og tilsett blåskjell. Tilsett vårløk, sett på lokket og vent til skjellene har åpnet seg. Tilsett finhakket koriander, rør rundt og server med godt brød. Dekk med dype tallerker, gaffel og skje til gjestene, for kraften blir helt nydelig.
Jeg siler alltid resten av kraften etter vi er ferdige med å spise og setter den i fryseren, slik at jeg kan bruke den til suppe senere.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB