Bretagnesaus

Denne sausen smaker godt til mye forskjellig, f.eks. kylling, kalkun og svin. Om du har smakt bretagnesaus fra pose, vil du  bli overrasket over hvor mye bedre den hjemmelagde smaker.

1 liten rødløk, finhakket

1/2 paprika, finhakket

6 sherrytomater

2.5 dl vann ikke vann

3 dl fløte

3 ss crème fraiche

2 ts estragon

3 ts paprikapulver

2 ss kyllingfond

2 fedd hvitløk, finhakket

Fres løken i litt smør. Tilsett paprika og tomater og la det kose seg på svak varme i ca. 15 min.

Jevn blandingen med en stavmikser. Tilsett så crème fraiche, fløte, estragon,paprikapulver, hvitløk, og fond. La det småkoke noen minutter, rør av og til. Smak til med salt og pepper.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg