Cajunsuppe

Denne suppen varmer godt , med sin cajunsmak og finhakket chili. Jeg har brukt syltet chili, men du kan også bruke fersk eller tørket.

3 kyllingfileter

2 epler

2 løk

3 ss cajunkrydder

1 ts kajennepepper

1 finhakket hvitløksfedd

1 glass (eller 2 bokser) hakkede tomater (helst Mutti)

2 dl vann

2 grønnsaksbuljongterninger

3 dl fløte

3 finhakkede, syltede chili

Litt sukker, salt og pepper

1 neve finhakket persille eller koriander

Stek kyllingfileter i terninger, skrelte epler i terninger og finhakkede løk i litt smør. Tilsett cajunkrydder, kajennepepper, hvitløk, hakkede tomater, vann, grønnsaksbuljongterninger, fløte og syltede chili. La det koke i 10 minutter. Smak til med sukker, salt og pepper. Rør inn finhakket persille eller koriander ved servering.

Serveres med godt brød, sprøstekt bacon og ev. en klatt rømme.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg