Den danske broren til riskremen – Ris à la Mande

Ris à la Mande er den danske broren til riskrem og den smaker mye bedre. Den har revet marsipan i stedet for sukker og litt krønsj i form av mandelspon.


1 l melk

1 dl grøtris

1 vaniljestang, delt i to på langs

1 boks fløte pisket til krem

75 g mandelflak

1/2 marsipanpølse, grovt revet

Kok grøt av melk, ris og vaniljestang og la grøten bli kald. Tilsett mandelflak, krem og marsipan.

Serveres med kirsebærsaus.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg