Denne kaken er lettvint og skal ikke stekes. Den smaker godt, også for personer som ikke er diabetikere.
110 gram peanøtter
60 gram havregryn
50 g meierismør
30 gram sukkerfri sjokolade
2 ss sukrin gold
Hakk sjokoladen i biter. Smelt smøret, tilsett sukrin gold og rør det sammen. Ta kjelen av platen og smelt sjokoladen i smøret. Hakk peanøtter og havregryn til en fin masse i foodprosessor og bland sammen med smørblandingen. Fordel i en liten form, ca 10 x 15 cm.
Kremen:
2 dl fløte
4 ss sukrin gold
100 g smør
Peanøtter til pynt
Maldonsalt
Smelt smøret, tilsett sukrin gold og fløte og la det koke på svak varme til det tykner ca. 30 min. Rør av og til. Hell karamellen over i formen og strø på peanøtter og maldonsalt.
Sett kaka i fryseboksen i en time før den serveres.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB