Fetaostbiffer smaker godt med både ovnsbakte poteter som middag, og som lunsj i pitabrød. Denne oppskriften er passe til 4 personer.
3 skiver smuldret loff
2 dl vann
800 g lammedeig eller karbonadedeig
2 egg
1 finhakket rødløk
3 ss tzatzikikrydder
2 ts pepper
2 finhakkede røde paprikaer
1 dl finhakket persille
100 g fetaost i terninger
Loffen bløtes i vann. Tilsett kjøttdeig, egg, rødløk, tsazikikrydder, pepper, rød paprika, finhakket persille og fetaost. Formes biffer og stekes i smør i panne til de får fin farge på begge sider, før de legges over i ildfast form og etterstekes ved 225° i ca. 10 minutter.
Server biffene med ovnsbakte poteter, salat og tzatziki. Eller legg biffene i pitabrød med tzatziki og salat som en lettere lunsjrett.
Du finner oppskrift på tzatziki her
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB