Forrett – røkt ørretkrem

Det kjekke med denne forretten, er at mye kan gjøres klart mange timer i forveien, så den er enkel å servere til mange gjester.

100 g røkt ørret i bittesmå terninger

1/2 pk snøfrisk

3/4 boks creme fraiche

1 ss reven pepperrot (eller fra tube)

Saften av 1/2 sitron

1 neve hakket dill

Alt blandes og smakes til med salt, pepper og sukker. Vi serverer på en skiferflis. Først legger vi en grillet loffeskive. Så legger vi ørretkremen med to ørretskiver på toppen. Til slutt pynter vi med lit dill og en sitrombåt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg