Kyllingfilet er alltid godt, men jeg liker å gjøre litt mer ut av den enn å steke den i panna. Her er en fylt variant, som vi synes smaker deilig.
6 kyllingfileter
1 glass god pesto
1 glass finhakket soltørket tomat
100 g finhakket fetaost
Litt peppermiks
6 skiver gulost, gjerne vellagret
12 baconskiver
Legg kyllingfiletene mellom 2 lag plast og bank dem til 1/2 cm tykkelse. Smør på et tynt lag med pesto, legg på finhakket soltørket tomat og fetaost. Dryss over peppermiks og legg på en skive gulost, gjerne vellagret. Rull sammen kyllingfiletene og bind rundt med baconskiver.
Stekes i ovnen på 180 g i ca 30 minutter, til de er gjennomstekte, men fortsatt saftige.
Serveres med f.eks. bakte småtomater, søtpotetmos, stekt sopp og blomkål.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB
For en utrolig fin blogg du har. Nå har jeg scrollet igjennom en haug av flotte oppskrifter, og skrevet ned en hel del.
Jeg gleder meg til å prøve ut noen av oppskriftene dine.
Takk for inspirasjon, ha en flott kveld og helg.
Cindy
Tusen takk 😍