Gambas al ajillo

Det er mange måter å lage denne deilige spanske forretten/tapasretten på, men denne er en av mine favoritter. Denne oppskriften er passe til 4 forretter.

50 g smør

2,5 dl olivenolje

Varmes

4 fedd hvitløk i tynne skiver

1 tørket chili, knust

1/2 ss kyllingfond

80 g reker

1 neve finhakket bladpersille

Varm opp smør og olivenolje i en gryte eller liten stekepanne. Tilsett resten av ingrediensene, bortsett fra rekene og persillen. La det småputre til hvitløken er gyllen.

Rekene pilles og legges i ildfaste småformer. Hell blandingen over rekene og pynt med bladpersille.

Nå kan du få tilsendt nyheter fra bloggen, ved å melde deg på HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg