Gambas al ajillo

Det er mange måter å lage denne deilige spanske forretten/tapasretten på, men denne er en av mine favoritter. Denne oppskriften er passe til 4 forretter.

50 g smør

2,5 dl olivenolje

Varmes

4 fedd hvitløk i tynne skiver

1 tørket chili, knust

1/2 ss kyllingfond

80 g reker

1 neve finhakket bladpersille

Varm opp smør og olivenolje i en gryte eller liten stekepanne. Tilsett resten av ingrediensene, bortsett fra rekene og persillen. La det småputre til hvitløken er gyllen.

Rekene pilles og legges i ildfaste småformer. Hell blandingen over rekene og pynt med bladpersille.

Nå kan du få tilsendt nyheter fra bloggen, ved å melde deg på HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg