Denne retten har jeg laget som lørdagskos i sikkert 25 år og den er fortsatt like populær hos oss.
2 strimlede løk
Smør til steking
1 pk skivet sjampinjong
700 g strimlet kyllingfilet
Pepper, grillkrydder og paprikakrydder
3 paprika, gjerne flere farger
1 stor boks fløte
2 dl soyasaus.
1 pk reven ost
Stek løken i smør. Hell den over i ildfast form med høye kanter. Stek sjampinjong i det samme smøret og hell den over i den samme formen. Stek kyllingfilet i samme smør. Krydre godt med pepper, grillkrydder og paprikakrydder. Hell kyllingen og smøret over i formen. Skjær paprika i terninger og legg den over kyllingen. Hell på fløte, så det dekker, før du tilsetter soyasaus. Legg på godt med reven ost og stek i ovnen på 180 grader i ca 45 minutter.
Serveres med ris og en god salat.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB