Gratinerte sjøkreps

Dette er en helt fantastisk god forrett, som jeg virkelig anbefaler. Meny selger ofte fersk sjøkreps i helgene.

12 sjøkreps

200 g smør

1 liten potte finhakket, fersk estragon

1 ss tørket estragon

2 lime, saften og revet skall

Legg krepsene på magen, del dem i to og ta ut tarmen (eller be dem gjøre det for deg i fiskedisken). Ta ut paven, eller kapp av hodet, som jeg har gjort her.

Legg dem på et stekebrett, kledd med bakepapir og legg på en blanding av smør, estragon, limesaft og revet limeskall.

Sett dem i ovnen på grillfunksjon i 5 minutter. Serveres med aioli og godt brød.

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg