Gratulerer med nasjonaldagen til alle sammen – vi starter dagen i kjent stil, med vafler og champagne

Hipp, hipp hurra og gratulerer med dagen. Selv om denne dagen ikke blir helt som vanlig, kan vi kose oss og feire likevel og her er mitt frokosttips for dagen:

Champagne og vaffel er en vinner hos oss og barna (på 28 og 30 år) liker denne tradisjonen.

Vaffeloppskriften?

8 dl mel

2 dl sukker

3 ts bakepulver

4 ts kardemomme

6 dl melk

2 dl kulturmelk

8 egg

100 g smør

4 ts vaniljesukker

Bland de tørre ingrediensene i en bolle. Bland inn kulturmelk, melk, egg og smeltet smør. Rør godt så du ikke får klumper. La røren svelle i minst 20 minutter.

Varm vaffeljernet og smør det med litt smør og stek deilige vafler. Server vaflene varme, med friske bær, syltetøy, rømme, brunost og champagne.

 

Med disse bildene fra vår frokost, ønsker jeg alle Aperitivomats lesere en fin og annerledes 17-maifeiring

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg