Grille eller steke fersk tunfiskbiff

Matbutikken min har fersk tunfisk, nesten hver helg og det har vært en vinner her i huset og den smaker absolutt ikke som den du får på boks. Den kan varieres på veldig mange måter og serveres med tilbehør fra de fleste land. Den er også enkel å tilberede.

Tunfisken skjæres i passe biffstykker, krydres med det man har lyst på og stekes eller grilles i 2 min. på hver side og så er den klar til servering.

Varianten på bildet er krydret med salt og pepper og i tillegg har den fått et dryss med sesamfrø. Etter stekingen har den fått litt limesaft og et dryss med urter. Nam!!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg