Havregrøt med brunost

Havregrøt er sunn mat, som smaker godt til frokost, men den kan spises til alle måltider. Jeg vokste opp med brunost på havregrøten og synes det er det aller beste du kan ha på. Jeg anbefaler deg å prøve litt i en krok av tallerkenen om du ikke har smakt det før. Andre toppinger kan være syltetøy, korn, hakkede nøtter og sukker. Denne oppskriften er passe til 1-2 personer.

1,5 dl havregryn

4 dl melk ev. vann

1 klype salt

Kok opp under omrøring og la det småkoke til ønsket konsistens, før du rører inn salt.

Det smaker godt å røre inn finhakkede nøtter, gresskarkjerner etc.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg