Hjemmelaget kjøttpudding

 

600 g karbonadedeig

2 ts salt

2 sammenpiskede egg

3 dl melk

1 finhakket paprika

1 ts muskat

1 ts pepper

1 finhakket løk

1,5 ss potetmel

Karbonadedeig og salt røres seigt. Tilsett egg, melk, paprika, muskat, pepper, løk og potetmel. Røres godt sammen og helles i brødform. Legg på 1 pakke tørrsaltet bacon i skiver og stek puddingen i vannbad på 180 grader i 1 time.

Serveres med brun saus og poteter i ønsket form, her hadde jeg kokte poteter etter gårsdagens middag, som jeg har skjært i skiver, krydret og stekt i smør i langpanna på 200 grader.  Grønnsakene kan også varieres. Kraften som skilles ut fra puddingen under steking, bruker jeg alltid i den brune sausen.

Du finner oppskrift på hjemmelaget saus her

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg