Hjortekarbonader med potetsalat

Hjortekarbonader smaker skikkelig godt. Siden hjortekjøtt er så magert, kan de fort bli litt tørre, men denne oppskriften gir saftige, smakfulle kaker.

1 kg malt hjortekjøtt

2 ss potetmel

1 ss salt

2 ts pepper

1,5 dl fløte

1 ts muskat

2 ts timian

0,5 dl Farris

Elt alt godt sammen, form dem og stek dem i smør, som vanlige karbonader, men pass på at de ikke steker for lenge, så de blir tørre.

Server med stekt løk, erter og potetsalat, som du finner oppskrift på her.

Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg