Denne desserten er ganske mektig og hver person trenger ikke så store stykket.
200 g hvit kokesjokolade
1 dl kremfløte
3 egg
30 g sukker
Litt salt
80 g smør
30 g mel
Forvarm ovnen til 160 grader
Smelt sjokoladen i vannbad. Tilsett fløten. Pisk sammen eggene og tilsett sukker. Sil eggeblandingen over i sjokoladeblandingen. Tilsett salt, smeltet smør og mel og bland godt. Hell over i en brødform, som er dekket med bakepapir. Sett formen i ovnen i vannbad på 160 grader i 30 minutter.
Avkjøl til dagen etter. Pyntes med f.eks. spiselige blomster, bærcoulis og friske bær.
Du finner oppskrift på bringebærcoulis her.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB
0 kommentarer