Dette er en helt nydelig forrett og den er enkel å lage. Denne oppskriften er passe til 4 personer.
20 rå, argentinske villreker
4 ss limesaft
1 ts salt
1 ts chilipulver
1 ts knust hvitløk
1 1/2 ts brunt sukker
2 ss fersk, finhakket koriander
3 ss nøytral olje
Ta ut strengen i rekene. Det gjøres ved å lage et snitt langs ryggen og trekke den ut.
Bland sammen alle ingrediensene i en ildfast bolle og rør godt sammen. Legg i rekene og la det stå kaldt i min. 1 time, så smakene får satt seg. Sett bollen i ovnen på 250 grader i ca 10 – 15 minutter. Rør rundt et par ganger i løpet av stekingen. Fordel på asjetter og server. Det passer godt med nanbrød til og gjerne litt yogurt.
Du finner oppskrift på nanbrød her:
https://aperitivomat.blogg.no/1485494510_nydelige_nanbrd_med_hvilk.html