Karbonader av hjortedeig

Hjortekarbonader er enkelt å lage og smaker godt. Når jeg først lager, pleier jeg å lage mange, så jeg kan putte i fryseren og ta opp senere.

Her har jeg servert den med potetpuré, erter, stekt løk, sylteagurk og tyttebær.

1 kg malt hjortekjøtt

2 ss potetmel

1 ss salt

2 ts pepper

1,5 dl fløte

1 ts muskat

2 ts timian

0,5 dl Farris

Elt alt sammen. Stekes som vanlige karbonader, men pass på at de ikke steker for lenge, så de blir tørre.

Du finner oppskrift på en perfekt potetpuré her:

http://aperitivomat.blogg.no/1501146244_perfekt_potetpur.html

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg