Koklemos av elg – kjapt og enkelt

Koklemos er en av middagene fra barndommen min. Ligner litt på lapskaus, men ikke helt. Om du vil gjøre denne retten superenkel, kan du bruke ferdig lapskausblanding fra frysedisken.

800 g karbonadedeig av elg

4 løk, grovhakket

1 l viltkraft eller vann og viltfond

3 laurbærblader

Poteter i terninger

Grønnsaker etter eget ønske, f.eks. gulrøtter, gul/hvitbeter, persillerot og sellerirot, alt skal være i terninger

Bladpersille

Salt og pepper

Start med å brune karbonadedeig og løk. Hell i kraft eller vann og fond. Tilsett laurbærblader, poteter og grønnsaker og la det koke i 30 minutter. Tilsett finhakket bladpersille og smak til med salt og pepper.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg