Kokospudding med bringebærcoulis

 

Puddingen:

4 dl kokosmelk

2 ss kremfløte

1 vaniljestang

2 ss sukker

2 plater gelatin

Kok opp kokosmelken og fløten med sukker og vaniljestang. Ta kjelen av platen. Legg gelatinplatene i iskaldt vann til de er helt bløte. Klem ut vannet av dem med hendene og legg dem over i kjelen under omrøring. Sil blandingen over i porsjonsformer og sett kaldt.

 

Du finner oppskrift på bringebærcoulis her:

https://aperitivomat.blogg.no/1534370825_bringebrcoulis.html

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg