800 g kyllinglårfilet, delt i biter som passer i munnen
2 ss risvin
2 ts hakket ingefær
1 ts salt
1/2 ts malt svart pepper
2,5 dl potetmel
Friterolje
Bland alle ingrediensene, bortsett fra friteroljen og sett til side til du er klar til å fritere.
Varm oljen i en gryte til 175 grader. Legg forsiktig i den meldekte kyllingen og kokden i 3 – 5 minutter, avhengig av kyllingstørrelse. Ikke ha for mye i gryten av gangen. Ta ut den ferdige kyllingen og legg dem på litt kjøkkenpapir mens du steker de resterende kyllingbitene. Når den første runden av fritering er fullført, fjernes deigrester fra oljen. Stek deretter kyllingen en runde til når oljetemperaturen er 175 grader igjen. Stek dem til de er gylne og sprø (2 – 3 minutter)
Sausen:
3 ss ketshup
2,5 ss gochujang (koreansk chilipasta)
1/2 dl honning
1/2 dl brunt sukker
2 ss soyasaus
2 ss finhakket hvitløk
1 ss sesamolje
Kok opp alle ingrediensene til sausen og hell over den friterte kyllingen og server mens kyllingen fortsatt er knasende sprø.