Denne retten er enkel å lage og smaker godt. Oppskriften er passe til 4 personer.
1 kg kokefaste poteter
Start med båtpotetene. Risle litt olivenolje i en langpanne, del potetene i båter, legg dem i langpanna, ta på salt og pepper, risle over litt mer olje og sette dem i ovnen på full guffe. Når de begynner å få litt farge, skrus temperaturen ned til 200 grader og la dem steke til de er sprø utenpå og myke inni.
180 – 200 g kyllingfilet per pers
2 pk sopp i skiver
2 finhakkede løk
2 fedd finhakket hvitløk
5 dl fløte
4 ss kyllingfond
pepper
Brun soppen og løken godt i smør. Tilsett hvitløk og la den frese med noen minutter. Tilsett fløte og fond. La det koke til det tykner. Smak til med pepper og ev. mer fond om du ikke synes det er salt nok.
Brun kyllingfileten i smør og legg til side. Brun soppen og løken godt i smør. Tilsett hvitløk og la den frese med noen minutter. Tilsett fløte og fond. La det koke til det tykner. Smak til med pepper og ev. mer fond om du ikke synes det er salt nok. Legg i kyllingen mot slutten, så den blir gjennomkokt, men ikke tørr.
Server med valgfrie grønnsaker, f.eks. erter.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB
Det så godt ut! Takk for oppskriften 😀
Bare hyggelig. Ønsker deg en fin kveld 😊