Kyllingkos med ris

Dette er en skikkelig koserett, som også er lettvint å lage.

2 strimlede løk

4 store kyllingfileter i strimler

1 pk skivet sjampinjong

1 ss grillkrydder

1 ss paprikakrydder

2 paprika i terninger (gjerne flere farger)

1/2 l fløte

1 dl soyasaus

Pepper

Stek løken mør i smør. Legg den over i en kjele. Stek sjampinjongen i det samme smøret og hell den over i den samme kjelen. Krydre godt med pepper, grillkrydder og paprikakrydder.Tilsett paprika, fløte, kyllingstrimler og soyasaus. Kok til sausen har passe konsistens og kyllingen er gjennomkokt. Smak om sausen er salt nok, om ikke, tilsett mer soyasaus.

Serveres med ris.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg