8 poteter i løvtynne skiver.
4 store gulrøtter i løvtynne skiver
1 purre i strimler
2 fedd finhakket hvitløk
800 g laks
2 ts fiskekrydder
1 ts salt
1/2 ltr fløte
1 pk minitomater, delt i to
Salt og pepper til laksen
Jeg deler opp poteter og gulrøtter i kjøkkenmaskinen, men du kan gjerne bruke mandolin.
Smør en ildfast form med litt olje eller smør.
Bre potetskivene utover og sett i ovnen på 250 grader til de begynner å få litt farge.
Legg på gulrøtter, purre og tomater. Bland fløten med krydderet og hell over grønnsakene. Krydre laksen med litt salt og pepper og legg den på toppen. Sett i ovnen på 200 grader med folie over i 15 min. Ta av folien og la den stå til alt får litt farge, ca 15 minutter til. Sjekk at laksen er klar, om ikke kan det stå litt til.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.