Det er morsomt å servere lammet på litt utradisjonelle måter. Her har jeg laget en variant med sennep.
2 lammecarréer
2 ss sennep
2 finmalte fedd hvitløk
1/2 ts pepper
Salt
Smør lammecarréene inn med en blanding av sennep, pepper og hvitløk. La kjøttet hvile i noen timer i kjøleskapet, om du har tid til det. Dryss på salt etter eget ønske og legg dem på varm grill eller i grillpanne i noen minutter, for å få fin stekeskorpe. Sett dem deretter i stekeovnen på 180 grader til steketermometeret viser 50 grader. Det tar ca 20 minutter. La kjøttet hvile i noen minutter, før du deler det opp.
Serveres med ovnsbakt løk, ovnsbakte rotgrønnsaker og karri- og sennepssaus.
Du finner oppskriften på sausen her:
http://aperitivomat.blogg.no/1487418091_karri_og_sennepssaus_til_lam.html
Oppskriften på grønnsakene finner du her:
http://aperitivomat.blogg.no/1487419416_ovnsbakte_rotgrnnsaker_med_stpotet.html
Oppskriften på den ovnsbakte løken finner du her.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB