Lammecarré med sennep

Det er morsomt å servere lammet på litt utradisjonelle måter. Her har jeg laget en variant med sennep.

 

2 lammecarréer

2 ss sennep

2 finmalte fedd hvitløk

1/2 ts pepper

Salt

Smør lammecarréene inn med en blanding av sennep, pepper og hvitløk. La kjøttet hvile i noen timer i kjøleskapet, om du har tid til det. Dryss på salt etter eget ønske og legg dem på varm grill eller i grillpanne i noen minutter, for å få fin stekeskorpe. Sett dem deretter i stekeovnen på 180 grader til steketermometeret viser 50 grader. Det tar ca 20 minutter. La kjøttet hvile i noen minutter, før du deler det opp.

  

Serveres med ovnsbakt løk, ovnsbakte rotgrønnsaker og karri- og sennepssaus.

Du finner oppskriften på sausen her:

http://aperitivomat.blogg.no/1487418091_karri_og_sennepssaus_til_lam.html

Oppskriften på grønnsakene finner du her:
http://aperitivomat.blogg.no/1487419416_ovnsbakte_rotgrnnsaker_med_stpotet.html

Oppskriften på den ovnsbakte løken finner du her.

 

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg