Lettvint eplekake

Denne eplekaka er saftig og har god smak av kanel.

150 gr mel

150 gr sukker

150 gr smør

2 stk egg

1/2 ts bakepulver

Bland det tørre i en bolle. Visp eggene lett sammen, smelt smøret og rør alt sammen. Fordel blandingen i en smurt, ildfast kakeform.

2 epler

2 ss sukker

1 ts kanel

Skrell eplene og del dem i små terninger, dryss over sukker og kanel, og bland godt. Fordel eplene over kakerøra og stek på 175 grader i 30 minutter. Sjekk med en stekepinne at røra er gjennomstekt. Dryss over litt perlesukker som pynt.

Server med krem, vaniljesaus eller iskrem. Du finner oppskrift på en deilig vaniljeis her.

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg