Denne retten ble til en kveld vi var fysne på noe godt.
4 kyllingfileter i strimler
100 g sataysaus (peanøttsaus)
1 dl Sweet Chilisaus
1 neve cashewnøtter
1/2 finhakket paprika
2 finhakkede, røde chili
1 finhakket vårløk
1 mango i små terninger
1 lime, kun saften
1 neve finhakket koriander
Fres kyllingen i litt olje. Tilsett sataysaus og Sweet Chili saus og la det småkoke. Når kyllingen er gjennomstekt, blandes den sammen med cashewnøtter, paprika, chili, vårløk, mango, limesaft og koriander.
Om du vil servere den som en middagrett, kan du servere den med litt ris og en god salat, men det smaker helt nydelig alene også.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB
0 kommentarer