Lettvint og smakfull thaiform med kylling

3 strimlede rødløk

4 strimlede vårløk

3 paprika (rød, gul og grønn) i strimler

1 mango i terninger

800 g strimlet kyllingfilet

1 boks kokosmelk

1 boks kokoskrem

4 ss kyllingfond

2 ts paprikakrydder

2 ss red curry paste

2 ts karri

1 ts hvitløkskrydder

Salt og pepper

1 pose cashewnøtter

Fres rødløk lett i smør i en stekepanne. Legg løken, vårløk, paprika, mango i og kyllingfilet i en ildfast form.

Bland sammen kokosmelk, kokoskrem, kyllingfond, paprikakrydder, red curry paste, karri, hvitløkskrydder, salt og pepper i en kjele og la det koke opp. Smak til om du ønsker sausen mildere eller sterkere. Hell sausen over kyllingblandingen, dryss over litt cashewnøtter og stek midt i ovnen i 30 – 40 minutter på 180 grader.

Dryss over litt koriander rett før servering. Serveres gjerne med salat og ris.

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg