Lettvint thailandsk kyllinggryte

Dette er en lettvint og smakfull kylling- og bønnecurry fra Thailand.

400 g kyllingfilet i terninger

2 strimlede rødløk

2 ss Thai green curry paste

1 boks kokoskrem (ev. kokosmelk)

200 g brekkbønner

1 ss finhakket ingefær

1 fedd finhakket hvitløk

Stek yllingfileten i nøytral olje til de er lett brune. Tilsett rødløk, Thai green curry paste, kokoskrem, brekkbønner, ingefær og hvitløk. La det koke i 10 minutter. Strø over finhakket koriander og serverer den med ris.

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg